RETOURNEREN

RETOURNEREN

Uiteraard is het ons streven u producten te leveren die voldoen aan uw verwachtingen. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u met ons retour formulier binnen twee weken het product aan ons retourneren. Het formulier is bij uw bestelling meegeleverd. Na twee weken is de retourtermijn verlopen en zullen wij uw retour niet meer accepteren. Wanneer het geretourneerde product beschadigd, gebruikt, incompleet of niet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen zijn wij niet verplicht de producten aan te nemen.

 

RETOUR FORMULIER

Het retour formulier dient u volledig in te vullen en bij te voegen bij het te retourneren product. Indien u geen retour formulier heeft ontvangen kunt u een email sturen naar info@juela.org waarin u vraagt naar een retourformulier. U zal van ons per email een exemplaar ontvangen. De kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor uw rekening. Het retouradres vindt u op het retour formulier, dit adres dient duidelijk zichtbaar op de doos te worden genoteerd.

Nota bene: het is uw verantwoordelijkheid dat de retourzending in goede orde bij ons wordt bezorgd. Bewaar daarom goed het verzendbewijs met track & trace nummer totdat uw retour is afgehandeld.

 

OMRUILING

Vanaf het moment dat wij uw retour in ontvangst hebben genomen kan het tot maximaal 8 dagen duren voordat u een eventueel vervangend product hebt ontvangen.

 

GELD TERUGGAVE

Vanaf het moment dat wij uw retour in ontvangst hebben genomen kan het tot maximaal 14 dagen duren voordat u het geld van het product terug hebt ontvangen, eventuele verzendkosten van de bestelling worden niet teruggestort.

 

BESTELLING ANNULEREN/WIJZIGEN

Zodra wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen is de bestelling bindend: vanaf dan is het niet meer mogelijk de gegevens van de bestelling te wijzigen of de bestelling te annuleren.

 

DEFECT PRODUCT

Indien u uw bestelling defect hebt ontvangen, verzoeken wij u

dit uiterlijk binnen uiterlijk 7 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken via email. Deze email kunt u sturen naar info@juela.org.

Voeg hier alstublieft het volgende aan toe:

1. Kopie aankoopbewijs of ordernummer

2. Een of meerdere foto’s waarop het defecte product(en) duidelijk zichtbaar is

3. Korte uitleg over het defect van het product

 

GARANTIE

Op alle artikelen die u bij Juela koopt krijgt u de wettelijke garantie. Als u een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zal Juela zorgen voor een passende oplossing. Deze garantie geldt alleen voor product- en of fabricage fouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie.

 

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading