BETALING – JUELA

VEILIG BETALEN

Bijna al onze betalingen verlopen via ons betaalsysteem Buckaroo. Bij geen enkele vorm van betaling hebben wij inzicht in uw persoonlijke gegevens, op wat voor manier dan ook. Ook wanneer het een refund betreft blijven uw persoonlijke gegevens beschermd. Op www.juela.org kunt u met onderstaande betaalmethodes betalen:

 

IDEAL

Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. PAYPAL PayPal is een online betaalsysteem waarbij uw betaling via een derde partij, PayPal, verloopt. Wanneer u via PayPal wil betalen, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-Login pagina. Op deze pagina vindt u een overzicht van de door u bestelde producten en het openstaande bedrag en hier kan u de de betaling voldoen.

 

CREDIT CARD

U kunt bij ons met Mastercard, Visa en American Express betalen.

 

SOFORT BANKING

Sofortbanking is een online-betalingssysteem van Sofort AG. Het systeem is een veilige betaalmethode dankzij de hoge veiligheidsstandaarden en het TUV certificaat. Voor deze betalingsmethode hoeft u zich niet te registreren en ook niet in bezit te zijn van een credit card. Voor meer informatie over Sofort banking verwijzen wij u door naar de website: www.sofort.com.

 

ACHTERAF BETALEN

Achteraf betalen is niet mogelijk. Wij versturen alleen het product als de betaling succesvol is afgerond.

 

SALE

Producten gekocht in de SALE kunnen niet in combinatie met kortingscodes, kortingsacties en/of cadeaubonnen worden betaald. Het is wel mogelijk om een product uit de Sale voor de oorspronkelijke prijs, in combinatie met een kortingscode, kortingsactie of cadeaubon, aan te

schaffen. BTW BETALING Voor bestellingen die verzonden moeten worden naar Noorwegen, Zweden en andere landen buiten de Europese Unie wordt de BTW voor de klant in rekening gebracht.

 

BETALING ONTVANGEN

Wij verzenden uw bestelling alleen zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Let erop dat wij afhankelijk zijn van de snelheid waarmee uw bank het geld overmaakt naar onze bank, wij hebben geen invloed op de snelheid van dit proces.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading